Volvo Penta IPS-vetolaitteella

Moottorihuolto

Veleiron moottorihuollossa sinua palvelevat alansa huippuammattilaiset. Teemme moottorien sekä vetolaitteiden huollot ja korjaukset ammattitaidolla niin Volvo Penta-moottoreihin kuin muihinkin merkkeihin. Huolto-osat ja tarvikkeet tilaamme puolestasi tarvittaessa jo etukäteen. Käytämme vain alkuperäisiä huolto-osia aina kun se on mahdollista. Huolto-osavarastomme hyllyiltä löytyvät valtaosa käyttämistämme alkuperäisistä vara- ja huolto-osista suoraan asennukseen. Harvemmin tarvittavat osat lentävät meille jopa alle 24 tunnissa.

Tarvittaessa annamme etukäteen arvion moottorihuollon tai -korjauksen kustannuksista, mikäli mahdollista. Pyrimme tekemään työt aina omissa tiloissamme, mutta hätätapauksissa ja sesonkiaikojen ulkopuolella voimme palvella myös esimerkiksi omassa kotisatamassasi.

Huoltoasentajamme ovat Ab Volvo Pentan kouluttamia spesialisteja, jotka vastaavat myös osaltaan Volvo Penta -jälleenmyyjien koulutuksesta ja teknisestä tuesta ympäri Suomen. Meillä on käytössä uusimmat Volvo Penta -vianhaku / diagnostiikkatyökalut, sekä hieman vanhemmillekin moottoreille soveltuvat mekaaniset erikoistyökalut.

Huollamme ja korjaamme myös vesisuihkulaitteet pitkäaikaisella ammattitaidolla:

  • Alamarin Jet
  • Rolls Royce
  • FF-Jet