Veleiro GT 15 / 30

Veleiro GT on kansainvälisiin GT15 ja GT30- luokkiin suunniteltu uusi ratakilpavene. Veneen suunnittelulähtökohtana on on ollut kuljettajan turvallisuuden parantaminen sekä rakenteellinen lujuus - unohtamatta virtaviivaista muotoilua.

Veneen suunnittelussa on huomioitu kansainväliset rataveneluokkien GT15 ja GT30 luokkasäännöt. Veneeseen on mahdollista asentaa 15 tai 30 hv moottori, jolloin vene soveltuu käytettäväksi kilpailuissa 10-vuoden iästä lähtien ilman yläikärajaa.

Vene soveltuu niin juniorien kuin aikuistenkin kilpakäyttöön monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta.

Veneen pääsääntöinen valmistusmateriaali on lujitemuovi. Komposiittirakenteen valmistuksessa on käytetty ainoastaan vettymättömiä materiaaleja veneen korkean laadun ja pitkän käyttöiän takaamiseksi.

Veneen sandwich-rakenteessa yhdistyy keveys sekä suuri jäykkyys erityisen palkistorakenteen ansiosta. Veneen pohja, kansi sekä palkistorakenne muodostavat yhtenäisen, jäykän kilpaveneen rungon.

Veneen suunnittelussa on huomioitu myös mahdollinen tarve nopealle vauriokorjaukselle kilpaerien välissä. Korkealuokkainen vinyyliesterihartsi yhdistettynä laadukkaaseen PVC-vaahtoytimeen takaavat laadukkaan, kestävän ja nopeasti korjattavan rakenteen.

Veneeseen suunniteltu ja integroitu, vesitiiviillä sähköliittimillä varustettu sähkösarja mahdollistaa mm. moottorin nopean ja vaivattoman vaihdon nopeallakin aikataululla.

Veleiro GT ratakilpavene tullaan julkaisemaan Helsingin kansainvälisillä VENE 23 -messuilla osastollamme 7 F 160.

Tule tutustumaan veneeseen ja kerromme sinulle mielellämme lisää sekä veneestämme että Suomen suurimmasta kilpavenetiimistämme!

Pituus 3,85 m

Leveys 1,80 m

Paino ajovalmiina (GT15) 135 kg

Paino ajovalmiina (GT30) 165 kg

Veleiro GT ratakilpavene

Suunnittelija: Veleiro Racing

Valmistaja: Veleiro Oy